Credit24

Meie teave põhineb sõltumatul uurimisel ning see võib erineda sellest, mida näete finantsasutuse või teenusepakkuja kodulehel. Võrdluspakkumiste või teenuste võrdlemisel kinnitage asjakohane teave asutuse või teenusepakkuja veebisaidilt. Ühtegi meie veebilehe sisu ei tohiks võtta soovitusena mainitud finantstoodete kasutamiseks. Enne finantstoodete või -teenuste kasutamist konsulteerige eksperdiga.

Credit24 on Eesti tuntumaid kiirlaenupakkujaid, kes pakub kiiret ja paindlikku laenu summas alates 50 eurost kuni 25 000 euroni. Laenuperiood on samuti paindlik, ulatudes ühest kuust kuni viie aastani, mistõttu sobib Credit24 kiirlaen erinevate finantsvajaduste katmiseks. Olgu tegemist ootamatute kulutuste või suuremate ostudega, Credit24 pakub kiiret ja usaldusväärset lahendust. Taotluse esitamine on lihtne ja mugav ning protsess võtab vaid mõne minuti.

Miks valida Credit24 kiirlaen?

Credit24 on suunatud neile, kes vajavad kiiret rahalist tuge. Kogu taotlusprotsess toimub interneti või telefoni teel, muutes laenuprotsessi hõlpsaks ja kättesaadavaks. Credit24 kiirlaenu saab taotleda iga Eesti kodanik, kes on vähemalt 18-aastane ja kellel on korrektne maksekäitumine. Laenutingimused on selged ning Credit24 pakub laenudele ka personaalset lähenemist, mis tähendab, et kliendid saavad individuaalse pakkumise vastavalt oma vajadustele.

Credit24 paindlikud laenutingimused ja krediidikonto võimalused teevad laenu kasutamise mugavaks ja kohandatavaks. Kliendil on täielik kontroll, millal ja kui palju laenu võtta, tänu ettevõtte paindlikule krediidikonto lahendusele.

Credit24 laenutingimused ja tagasimakse

Credit24 kiirlaenu intressimäär on fikseeritud ja sõltub laenusummast ning valitud laenuperioodist. Intressimäär võib alata 9,9%-st, olles mõnevõrra kõrgem kui traditsioonilistel pangalaenudel, kuid see on tingitud kiirlaenu pakutavast mugavusest ja riskitasemest, mida laenuandja katab. Credit24 krediidikonto aastane intressimäär on 21,9%. Oluline on enne laenu võtmist tutvuda põhjalikult lepingutingimustega ja veenduda, et laen on sobilik vastavalt kliendi finantsvõimekusele.

Krediidikonto on Credit24 erilahendus, mis võimaldab kliendil valida, kui palju ja millal raha kasutada. Selle teenuse kasutamine on tasuta ning intressi tuleb maksta ainult kasutatud summade pealt. Krediidikonto on suurepärane võimalus neile, kes vajavad paindlikku juurdepääsu rahale, kuid ei soovi võtta kindlasummalist laenu.

Tagasimakse ja maksepuhkus


Credit24 tagasimakse toimub igakuiste kuumaksetena, kus laenuvõtja saab valida sobiva perioodi kuni 60 kuuni. Kuumakse suurus sõltub laenusummast, perioodist ja laenu tingimustest. Krediidikonto kasutajad saavad valida oma tagasimakseperioodi vastavalt kasutatud summale. Lisaks pakub Credit24 ka maksepuhkuse võimalust, kus laenuvõtjal on võimalik ajutiselt peatada igakuised maksed kuni kolmeks kuuks, pikendades vastavalt laenuperioodi. Maksepuhkuse ajal tuleb siiski tasuda intressimakseid.

Credit24 laenu taotlemine ja nõuded taotlejale

Credit24 laenu taotlemine on lihtne ja kiire protsess, mida saab teha mugavalt interneti või telefoni teel. Taotluse täitmiseks kulub vaid mõni minut ning laenuotsus tehakse tavaliselt koheselt. Taotlemiseks peab taotleja olema vähemalt 18-aastane Eesti kodanik, kellel on stabiilne sissetulek ja korrektne maksekäitumine.

Taotleja peab esitama oma isiklikud andmed, soovitud laenusumma ning tagasimakseperioodi. Pärast taotluse esitamist tehakse krediidivõimekuse hindamine, mille põhjal väljastatakse personaalne pakkumine. Kui pakkumine on vastuvõetav, kantakse laenusumma kliendi kontole tavaliselt samal päeval.

Credit24 pakub rahulolugarantiid – kui klient ei ole teenusega rahul, on tal võimalus esitada pretensioon, millele klienditeenindus püüab leida kiire ja sobiva lahenduse.

Lisateenused ja Krediidikonto

Lisaks tavapärasele kiirlaenule pakub Credit24 ka krediidikonto teenust, mis võimaldab kliendil raha kasutada vastavalt oma vajadustele. Krediidikonto võimaldab paindlikku juurdepääsu rahale ja intressi tuleb maksta ainult kasutatud summade pealt. Teenus on tasuta ja raha on võimalik kasutada alati, kui seda vajatakse.

Credit24 pakub ka erinevaid sooduspakkumisi ja personaalset lähenemist, kus klientidel on võimalus saada laenu soodsamatel tingimustel, näiteks intressivabade perioodidega. Uued kliendid saavad sageli esimeseks laenuks intressivaba pakkumise, mis muudab laenuvõtmise veelgi soodsamaks.

Maksehäirete ja võlgnevuste haldamine

Credit24 pöörab suurt tähelepanu klientide maksekäitumisele ning pakub võimalusi võlgnevuste ennetamiseks. Kui laenu tagasimaksmine viibib, soovitab Credit24 kiiresti klienditeenindusega ühendust võtta, et leida sobiv lahendus, näiteks maksepuhkus või maksegraafiku muutmine. Kui võlgnevusi ei lahendata, võivad järgneda õiguslikud meetmed ja maksehäire võib negatiivselt mõjutada kliendi tulevasi laenuvõimalusi.

Kokkuvõte

Credit24 kiirlaen on paindlik ja usaldusväärne lahendus, mis sobib hästi erinevate rahaliste vajaduste katmiseks. Kiire ja lihtne taotlusprotsess, paindlikud laenu- ja tagasimaksetingimused ning krediidikonto võimalus muudavad Credit24 üheks Eesti populaarseimaks laenupakkujaks. Credit24 kuulub rahvusvahelisse finantskontserni IPF Digital AS, mis tagab teenuste kvaliteedi ja vastavuse seadusandlusele. Kui otsid kiiret ja paindlikku laenulahendust, siis Credit24 on kindel ja turvaline valik.

Mis on kiirlaenuekspert.ee?

Kiirlaenuekspert on abivahend erinevate laenude võrdlemiseks. Meie teave põhineb sõltumatul uurimisel ning see võib erineda sellest, mida näete finantsasutuse või teenusepakkuja kodulehel. Võrdluspakkumiste või teenuste võrdlemisel kinnitage asjakohane teave asutuse või teenusepakkuja veebisaidilt. Ühtegi meie veebilehe sisu ei tohiks võtta soovitusena mainitud finantstoodete kasutamiseks. Enne finantstoodete või -teenuste kasutamist konsulteerige eksperdiga.

Me võime saada tasu partner ettevõtetelt nende toodete või teenuste esiletõstmise eest. Samuti võime saada tasu kui klõpsate meie veebisaidil postitatud linkidel.